BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
Tv2 - Jacob Dinesen - Special Guest: Keeping Legends Alive Sommerkoncert

kr. 370,- inkl. gebyr – Dørsalg: kr. 395,- inkl. gebyr. 
Musikken starter kl. 19.00 – og pladsen åbner kl. 17.30
Obs. Stole, paraplyer og andre større genstande/møbler er ikke tilladt at medbringe på koncertpladsen.

Gjethuset er stolte af at kunne præsentere Tv-2, Jacob Dinesen og special guest: Keeping Legends Alive til en stor udendørs sommerkoncert! Et navn mere vil blive offentliggjort i starten af 2017. 
Med fornyet spilleglæde og lyst til at vise hvordan flaget skal hejses glæder tv-2 sig til at give gamle sange nyt liv og tilføje den feeling til nye sange som over 35 års samspil giver ret til og mulighed for.
Bandet har en drøm og en ambition om endnu en gang at kunne overraske sig selv og publikum
ved at sætte fokus på det de tror de syns de kan: Skabe fælleskab, glæde og sammenhængskraft.


Med afsæt i 80'ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 30 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dansant, dobbeltbundet (selv)ironi med veludviklet diabolsk tæft for at se durk gennem tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et publikumsskattet speciale for bandet, der typisk kalder sig ’Danmarks kedeligste orkester’.

Jacob Dinesen

På utrolig kort tid har den 21 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4.
Jacob Dinesen er en original sangskriver. Hans tekster indeholder langt mere substans end det, man sædvanligvis møder i tekster fra så unge sangskrivere.
Allerede på sit første album, som indeholdt 2 flotte radiohits (”Dancing Devil” og ”Will You Stay”), viste Jacob sin evne til at skrive og indspille iørefaldende sange. Med det nye album tager han endnu et skridt mod en understregning af sit store talent som sangskriver og performer i det brede landskab, som folk/rock/americana/pop udgør. På forhånd har de 2 singles ”Beautiful Sight” samt ”Roll With Me” fra det nye album vist, at Jacob Dinesen er i stand til at følge op på hitfronten, og faktisk også til at overgå sig selv. 
 

Til trods for sin unge alder har Jacob Dinesen spillet masser af koncerter i ind og udland. Med sin flotte og powerfulde stemme, har han imponeret et stort og bredt publikum. Han er en utrolig stærk og karismatisk performer. Dette uanset om han optræder på de store scener med sit band, eller han optræder som storyteller alene i selskab med sin akustiske guitar.
 Flere af Jacobs mere etablerede artist-kolleger samt en række mediefolk har spået ham en stor og succesrig fremtid inden for musik og entertainment. Således udtaler den populære og respekterede radiovært og musiker Alex Nyborg Madsen: ”Han er et af de største talenter, jeg har hørt i en del år”  
Special Guest: Keeping Legends Alive 

Rækkefølgen fra kl. 19.00
Keeping Legends Alive
Jacob Dinesen
Tv2 
Bookmark and Share
Lørdag d. 12. august 2017 kl. 19.00
Entré:
Udendørs - Ståpladser
Entre: 370 ,-inkl. gebyr