BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
Go'e minder med På Slaget 12
Det bliver en tur ned af "memory lane" når På Slaget 12 kommer til Gjethuset d. 7. oktober til en rigtig efterårs fest fyldt med hits. 

Vær med til at fejre bandets 30 års jubilæum og tag på en tur nedad ’memory lane’ med de gamle hits og bliv samtidig præsenteret for de nye perler fra den første dansksprogede udgivelse i 18 år! 'der er så skønt i solen, med blæst i mit hår' , synger Ann-Mette Elten i den reggaeinspirerede perle af en albumåbner fra det nye album 'Sæt hjerterne fri' hvor aarhusianske PÅ SLAGET 12 igen viser, hvad de kan. 

De formår nemlig som få andre herhjemme med få og enkle ord, at fange det store i det små i livet, som de fleste af os lever det, og så lade det boble over af melodi og kreativt overskud. Det er vedkommende sange, der kunne handle om dig, din nabo - eller om mig.  Lige fra vi lærte dem at kende første gang med 'Hjem til Aarhus', som nu er dansk folkeeje til den nyeste 'Forårssang', har Ann-Mette Elten med den store varme stemme og komponist og producer Niels Kirkegaard samt resten af holdet formået at holde et tårnhøjt niveau.

Det gælder både på deres udgivelser, men især også ved deres utallige koncerter, hvor deres sange, musik og sceneoptræden er som knitrende kaminild, man kan varme sig på vinteren igennem på landets spillesteder.  PÅ SLAGET 12 får folk til at rykke tættere sammen, og til at sætte hjerterne fri for en aften - eller resten af natten med. 

BANDET:
Ann-Mette Elten: vokal, Niels Kirkegaard: guitar, Ebbe Ravn: keys
Henrik Thomsen: trommer, Joachim Ussing: bas

21. september 2016