BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
Anden i Gjethuset
Så skete det! 
Anders "Anden" Matthesen kommer endelig til Gjethuset d. 1.marts 2017 - og I har nu muligheden for at sikre jer billetter til Andens nye show Shhh.
Obs. To shows samme aften!

Shhh! – Der er show!
Premiere i Falconer Salen i København d. 2. september og drager herefter på turné rundt i Danmark og besøger bl.a. Aarhus, Aalborg, Herning, Odense og Esbjerg.

2. september 2016 har Anders Matthesen premiere på sit syvende onemanshow, der bærer den mundrette titel: 'Shhh'.

Showet skydes i gang i Falconer Salen på Frederiksberg, hvor det efterfølgende spiller, for så at drage på turné rundt om i Danmark.

Tre år er der gået siden Matthesen afviklede sin sidste anmelderroste show-turné: 'ANDERS'. Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, der er blevet afprøvet og raffineret på mindre klubber. Nu er dette materiale blevet til et færdigt onemanshow, og hvilket show! 

Matthesen udtaler selv om showet: 

”Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken. Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg selv min søn – han grinede af mig i går… Altså jeg faldt, men stadigvæk…”

3. november 2016