Gavekort

Et gavekort til Gjethuset er den helt oplagte gaveidé. Glæd en anden med en god oplevelse, som de helt selv kan vælge!

Hos os finder du billetter til koncerter – pop, rock og andre genre, foredrag, stand-up, arrangementer for børn og meget andet.

KØB GAVEKORT HER

Du vælger blot det beløb, du ønsker at give i gave, og få det tilsendt direkte på mail klar til at blive printet.

Ring til os eller til Billetten, hvis du har spørgsmål.

Årskort

Med et årskort til Gjethuset, får du mindst 15 % rabat på alle events* i sæsonen 23/24, gratis garderobe og de fleste slags kaffe og te til kun 10 kr.  Derudover vil du indimellem modtage særlige tilbud.

Køb årskort

Sådan fungerer årskortet

Et årskort koster 250,- om året. Kortet er personligt og gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Du skal logge ind med din mail og bruge koden på kortet, når du bestiller billetter på Gjethuset.dk. Husk at tage kortet med, når du skal i Gjethuset.

Når du modtager årskortet på mail, kan du selv printe kortet og klippe ud, så det passer ind der, hvor du har dine andre plastikkort.

Et Gjethuset Årskort er også den perfekte gave, så kan dine venner selv bestemme, hvad de vil opleve i Frederikværks store, gamle kulturhus – og I kan få masser af unikke oplevelser sammen!

Obs. Der kan kun købes 1 billet med rabat pr. event pr. årskort.

Tag sammen i Gjethuset

Det er hyggeligt at gå til koncert, teater og stand-up sammen. Er I flere, der har årskort til Gjethuset, er det nemt at købe billet sammen og få pladser ved siden af hinanden – I skal blot bruge hinandens koder ved bestilling.

Årskortbilletter bestilles online

På Gjethuset.dk vælger du selv, hvor du vil sidde (hvis showet vel at mærke er med nummererede pladser.)

Du får billetterne tilsendt på e-mail og kan printe dem derhjemme eller blot medbringe dem på din telefon. Du skal vise dit årskort sammen med billetten.

Når du køber årskort, sker der automatisk en fornyelse efter perioden er slut. Du vil få en mail når du nærmer dig fornyelsen. Ønsker du ikke at forny dit årskort kontakt venligst Gjethuset på gjethuset@gjethuset.dk.

Oplever du mod forventning problemer, kan du ringe til vores billetudbyder, Billetten.dk, på tlf. 7020 2096 (kl. 10-16) eller kontakte os på tlf. 4070 5030.

Få nyheder og inspiration

Når du er indehaver af et årskort til Gjethuset, får du vores nyhedsbrev, hvor du kan læse mere om, hvad vi har på programmet – og hvad der kommer i fremtiden. Derudover får du nyheder om andre arrangementer i løbet af sæsonen, og fra tid til anden også et særligt tilbud. Du kan naturligvis altid sætte nyhedsbrevet på pause eller afmelde det.

Vi glæder os til at se dig i Gjethuset – ligeså rå og autentisk som resten af byen!

Køb årskort

* Der kan forekomme koncerter og arrangementer uden rabat, fx events, som i forvejen er gratis, eller hvor Gjethuset ikke selv er arrangør.

SE REGLER OG VILKÅR HER.

REGLER OG VILKÅR

Medlemshåndtering går igennem Billetten. Har du nogle spørgsmål til Gjethuset Årskort eller ændringer til dit medlemskab, skal du ringe på 70 20 20 96 mandag til fredag kl. 10.00-16.00 eller skriv til service@billetten.dk – eller spørg i Gjethuset – vi hjælper dig gerne!

Årskortet skal medbringes i alle situationer, hvor du ønsker at gøre brug af dit medlemskab. Mister du dit medlemskort, kan du rekvirere et nyt mod et gebyr på 50 kr. eller printe det selv igen. Medlemskortet må kun benyttes af den person, det er udstedt til. Vi forbeholder os ret til at inddrage kortet ved misbrug, uden refusion.

Årskortbilletter købes online via www.Gjethuset.dk ved at bruge det brugernavn og kode du valgte ved oprettelse. Billetterne kan også købes i billetsalget en time før et arrangement (vejledende).– husk da dit medlemskort! Der er et begrænset antal medlemsbilletter pr. arrangement. Her gælder først-til-mølle princippet. Rabat på billetter og cafe-besøg er personligt og gælder kun for indehaveren af årskortet.

Fribilletter kan ikke indløses helt eller delvist til kontanter, dvs. at en fribillet kan indløses til en billet til et af Gjethusets egne arrangementer/ teaterforestillinger.

Varighed: Dit årskort er aktivt fra den dag dit årskort bliver udstedt og 12 måneder frem. Årskortet bliver automatisk fornyet, men du får selvfølgelig en mail i god tid inden, så du har mulighed for at opsige fornyelsen. Ved fornyelse gælder samme fordele, regler og vilkår.