GJETHUSET tilbyder at man kan blive medlem af Gjethuset fordelsklub og få et årskort som giver rabatter og andre fordele.

Køb årskort

Årskortet giver følgende fordele:

Op til 40 % rabat på billetter til koncerter, teaterforestillinger og comedyshows*
Billigt cafe-besøg! Alm. kaffe eller te i Gjethuset kr. 10,-
Mulighed for at købe billetter før alle andre til udvalgte koncerter
Nyhedsbreve

ÅRSKORT

Et årskort koster kr. 250,- om året.
Det giver adgang til en årskortreduktion på de fleste events. Dvs. du har adgang til 1 billet til en billigere pris. Hvis du vælger at købe 2 årskort, har du adgang til 2 billetter til den billigere pris.

Tilmeld dig via Gjethusets hjemmeside www.gjethuset.dk.
Du får tilsendt et årskort med kode, som du skal bruge for at få automatisk rabat på diverse oplevelser i Gjethuset og du støtter samtidig Nordsjællands største kultur og musikhus Gjethuset.

REGLER OG VILKÅR
Medlemshåndtering går igennem Billetten. Har du nogle spørgsmål til Årskort Gjethuset eller ændringer til dit medlemskab, skal du ringe på 70 20 20 96 Man.-Fre. 10.00-16.00 eller skriv til service@billetten.dk eller spørg i Gjethuset– vi hjælper dig gerne!

Årskortet skal medbringes i alle situationer, hvor du ønsker at gøre brug af dit medlemskab. Mister du dit medlemskort, kan du rekvirere et nyt mod et gebyr på 50 kr. Medlemskortet må kun benyttes af den person, det er udstedt til. Vi forbeholder os ret til at inddrage kortet ved misbrug, uden refusion.

Medlemsbilletter købes online via www.Gjethuset.dk ved at bruge det brugernavn og kode du valgte ved oprettelse. Billetterne kan også købes i billetsalget en time før et arrangement (vejledende).– husk da dit medlemskort! Der er et begrænset antal medlemsbilletter pr. arrangement. Her gælder først-til-mølle princippet. Rabat på billetter og cafe-besøg gælder kun for medlemmer personligt ved medlemskab af Årskort Gjethuset.

Fribilletter kan ikke indløses helt eller delvist til kontanter, dvs. at en fribillet kan indløses til en billet til et af Gjethusets egne arrangementer/ teaterforestillinger.

Varighed: Medlemskabet er aktivt fra den dag dit årskort bliver udstedt og 12 måneder frem. Når dit medlemskab nærmer sig udløbsdatoen, vil du modtage en mail fra Billetten om mulighed for fornyelse. Ved fornyelse gælder samme fordele, regler og vilkår.

Køb årskort

* Der kan forekomme koncerter og arrangementer uden rabat.