INFO OM CORONA (COVID-19)

Vi arbejder hårdt for at skabe et sikkert og oplevelsesrigt kulturhus – og sammen med publikum er dette muligt. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at rejse sig under koncerter eller synge med. Vi glæder os til igen at kunne holde en stor fest hvor vi alle skråler og danser med – men indtil da håber jeg I vil hjælpe til at dette snart er muligt. Støt op omkring retningslinjerne og reglerne – og sammen gør vi kulturen mulig!

Nyt pr. 26.oktober 2020:
Obs. Alle  skal bære mundbind eller visir når de bevæger sig rundt i Gjethuset. Dette gælder både til events og i Gjethusets almindelige åbningstid.
Gjethuset holder åbent i vores normale åbningstid. Vores arrangementer vil blive afholdt – Medmindre andet fremgår af hjemmesiden. Bliver et event aflyst eller flyttet så får billetkøbere direkte besked.
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag- Fredag: 12-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Åbent i forbindelse med udstillinger: 13.-16. (Se udstillingsperioder under fanen udstillinger).
Har du/I billetter til koncerter der  er udskudt eller aflyst som i ønsker refunderet  kontakt venligst vores bogholderi på gitte@gjethuset.dk. Skriv venligst jeres ordrenummer og konto og reg.nr. i mailen, så hjælper vi jer hurtigst muligt.
Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.
Pas godt på jer selv og hinanden