INFO OM CORONA (COVID-19)

NYHED

Opdate: Gjethuset lægger pr. 1.februar lokaler til nyt lyntest-center for covid-19. SOS International står for lyntestcentret og alle spørgsmål bedes rettes dertil. Læs mere på www.sos.eu – Testcenteret vil foreløbig være der til og med april.

Praktisk information:

  • Medbring gerne ID i form af sundhedskort 
  • Vi har resultatet af testen efter 15 minutter. Du modtager svaret på sms inden for en time. Er testsvaret positivt, ringer vi dig op.
  • Der kan forekomme ventetid udendørs. Husk varmt tøj og evt. paraply.
  • Vis omtanke og hensyn til vores naboer. Brug skraldespande til brugte mundbind.
  • Følg altid retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen både før og efter test, uanset testresultatet: https://www.sst.dk/da/corona
  • Er du nær kontakt til en smittet, eller har du symptomer på COVID-19, skal du lade dig teste med PCR-test i Testcenter Danmarks regi.

Åbningstider: 8-20 (Læs mere på www.sos.eu )

Grundet regeringens seneste restriktioner, er Gjethuset lukket fra d. 9.december -5.april.

Billetter købt til events i den lukkede perioder kan refunderes. Billetkøbere vil få direkte besked om flytninger/aflysninger. Vi arbejder på højtryk for at få styr på vores arrangementer i samarbejder med kunstnere og bookere. 

Vi arbejder hårdt for at skabe et sikkert og oplevelsesrigt kulturhus – og sammen med publikum er dette muligt. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at rejse sig under koncerter eller synge med. Vi glæder os til igen at kunne holde en stor fest hvor vi alle skråler og danser med – men indtil da håber jeg I vil hjælpe til at dette snart er muligt. Støt op omkring retningslinjerne og reglerne – og sammen gør vi kulturen mulig!

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag- Fredag: 12-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Åbent i forbindelse med udstillinger: 13.-16. (Se udstillingsperioder under fanen udstillinger).
Har du/I billetter til koncerter der  er udskudt eller aflyst som i ønsker refunderet  kontakt venligst vores bogholderi på gitte@gjethuset.dk. Skriv venligst jeres ordrenummer og konto og reg.nr. i mailen, så hjælper vi jer hurtigst muligt.
Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.
Pas godt på jer selv og hinanden