Direktør til Gjethuset – stedet hvor kultur skabes og deles

Har du passion for kultur, musik og mennesker, og brænder du for at skabe levende fællesskaber gennem kreativitet? Så er det måske dig, der skal være den nye direktør for Gjethuset.

Vi søger en dynamisk og visionær leder, der i samarbejde med omverden og medarbejdere, har vilje og mod til at sikre, at vores kulturhus fortsat trives og udvikler sig bæredygtigt.

Opgaven

Som ansvarlig for drift og strategisk udvikling er det afgørende for rollen, at du kan sikre balance mellem økonomi, drift og projekter.

Du forventes at være frontløber i udvidelsen af vores kulturaktiviteter, herunder at skabe et dynamisk og inkluderende miljø – både for publikum, samarbejdspartnere og medarbejderne. Ambitionerne er store og tæller blandt andet at udvikle Gjethuset til også at være et centrum for skabende kulturoplevelser, et innovativt makerspace, et sted der formår at tiltrække og huse unge mennesker, et aktivt sommerprogram og meget mere.

Med dig på rejsen har du en god og engageret medarbejderskare, et stærkt hold frivillige og en professionel og visionær bestyrelse.

Din succes afhænger blandt andet af din evne til at

  • Skabe fællesskaber gennem mangfoldige kulturaktiviteter.
  • Sætte tydelige mål og sikre fremdrift.
  • Sikre økonomisk stabilitet og udvikle det forretningsmæssige grundlag.
  • Praktisere en inkluderende og tillidsbaseret ledelse.

Det forventes, at du har erfaring med konstruktivt bestyrelsessamarbejde, at du kan opbygge og vedligeholde partnerskaber lokalt såvel som nationalt, og at du går forrest i implementeringen af Gjethusets vision og strategi.

Dig

Ud over en stærk passion for kultur og fællesskaber, så forventer vi, at du har en relevant uddannelse og bred ledererfaring – gerne fra et større kulturhus – samt erfaring med at arbejde med frivillige og et solidt netværk inden for kulturområdet. Du har dokumenteret erfaring med kommerciel udvikling og vækst og har allerede bevist, at du formår at sætte retning og sikre følgeskab.

Du er

  • Innovativ, ambitiøs og strategisk tænkende.
  • En leder med erfaring i at drive forandringsprocesser.
  • En synlig leder for medarbejdere og samarbejdspartnere.
  • I stand til at forstå det politiske landskab og agere i overensstemmelse hermed.

Om Gjethuset

Gjethuset er Nordsjællands pulserende centrum for kreativitet og fællesskab – et sted, hvor kultur skabes og deles. Vi er stolte af at være det smukkeste kulturhus i området og stræber efter at inspirere gennem inkluderende og mangfoldige kulturoplevelser – fra rockkoncerter til børneteater og internationale udstillinger. Vores ambition er at gøre flere nysgerrige på kultur og skabe fællesskaber gennem nærværende kulturoplevelser af høj kvalitet. Gjethuset er en fondsdrevet selvejende institution med et alment kulturelt sigte. Husets indsats tager afsæt i en driftsaftale med Halsnæs Kommune, og Gjethuset bidrager herigennem aktivt understøttende til Halsnæs Kommunes visionsplan ”Halsnæs i Bevægelse”.

Klar til at føre Gjethuset til nye højder? Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvordan du vil bidrage til Gjethusets fortsatte udvikling.

Ansøgning sendes til: ansoegning@Gjethuset.dk

For yderligere information om Gjethuset og stillingen, kontakt venligst bestyrelsesmedlem Steen Jørgensen på telefon 4085 4813.

Om processen

Ansøgningsfrist: Fredag den 1. marts

1. samtalerunde: Tirsdag den 12. marts

2. samtalerunde: Torsdag den 21. marts

Testforløb: Tirsdag den 19. marts

Tiltrædelse: Den 1. maj