Info
 • Dato
  3.
  Oktober
  2020
 • Tid
  16.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  265 kr.
 • Genre
  Stand-up

ADAM & NOAH – FARVEL & TJAK TOUR (Ekstra)

 

ADAM & NOAH – FARVEL & TJAK TOUR

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang

 

EKSTRA SHOW:

D. 03.10.2019 kl. 16.30

”Hva sker der, danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.

Vi vil bare gerne sige tjak. Tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af, vi ses – en sidste gang ;)”

Komisk hvirvelvind i fem år

Fem år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag – blandt andet lige her i Gjethuset i Frederiksværk!

De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i år 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour: Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første danmarksturnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot to uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne – også i Gjethuset.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være:
Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

 

OBS.
Nummererede siddepladser
Overtøj og større tasker skal i garderoben
Dørsalgstillæg: 20 kr.

ADAM & NOAH – FARVEL & TJAK TOUR