Info
 • Dato
  19.
  Juni
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  400 kr.
 • Genre
  Stand-up

AFLYST – Anders Matthesen – præsenteret af HAK

Brydeklubben HAK præsenterer:

Anders Matthesen
Showet varer 60 min. og er uddrag fra Anders Matthesens seneste show Anden Bringer Ud
Den 19. juni kl. 19:30
Nummererede siddepladser

19. juni 2020 gæster fænomenet Anders Matthesen endnu engang Gjethuset med uddrag fra sit seneste show ”Anden Bringer Ud”. Den ukronede konge har i årtier lagt sal efter sal ned, fået ung som gammel til at klappe sig på lårene af grin og har med sit muntre væsen skabt mindeværdige jokes, som mange stadig dén dag i dag, kan citere og grine af. Du har nu en helt eksklusiv mulighed for at opleve ham helt tæt på. Den store scene er for en stund skiftet ud og hele Danmarks multitalent folder sig ud på et mere intimt og nærværende plan.  

Anders har et storslået arsenal af genialiteter, som hans shows: ”Anden på Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Anden Vender Tilbage”, hans film, radio og tv, som ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og ”Jul På Vesterbro”, som alle lagde Danmark ned og blev kæmpe anmelderroste succeser.

Dørene og baren åbner kl. 18.30, og der er mulighed for at forsyne sig inden showstart kl. 19.30. Efter showet er der afterparty hvor der bliver serveret kold rosé og salte snacks indtil kl. 22.

Showet er arrangeret af Brydeklubben HAK, for at skabe økonomi, så de unge brydere kan deltage i stævner og turneringer rundt omkring, i og udenfor landets grænser. HAK ønsker at støtte de unge bryderes gode arbejde og fantastiske engagement.