Info

Andreas Brantelid & Ingemar Brantelid

Frederiksværk Musikfestival Præsenterer Andreas & Ingemar Brantelid, cello

PROGRAM:

Annonceres senere

OM MUSIKERNE:

Denne lørdag giver et genhør med en kær og kendt gæst på Frederiksværk Musikfestival: Andreas Brantelid. Han er en af Skandinaviens førende cellister. Andreas fik sin debut med orkester i en alder af 14 år, hvor han spillede Elgars Cellokoncert med Det Kgl. Kapel. Siden da har han optrådt som solist og kammermusiker, og hans koncertvirksomhed omfatter også solorecitals, og han optræder ofte på flere af de mest betydningsfulde festivaler rundt om i Europa. Heldigvis har han stadig tid og lyst til at komme til Frederiksværk, hvor han har et stort og trofast publikum.

Ved denne lejlighed har Andreas medbragt sin far, Ingemar Brantelid, der også er en af Skandinaviens førende cellister. Han har, efter en karriere som solocellist i Det Kongelige Kapel, nu fuldt ud helliget sig kammermusikken. Han har turneret i Europa med ensembler som Salzburger Solisten, Copenhagen Classic og Arild Kvartetten. Han har i årenes løb modtaget mange priser, senest Holger Brunsgaards store legat.

OBS Unummererede siddepladser

Oplev cellisterne Andreas og Ingemar Brantelid til Frederiksværk Musikfestival Oplev cellisterne Andreas og Ingemar Brantelid til Frederiksværk Musikfestival