Info

ARILD KVARTETTEN M/ ANDREAS BRANTE

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

ARILD KVARTETTEN M/ ANDREAS BRANTELID:

Tobias Durholm, violin, Johanes Søe Hansen, violin, Stine Hasbirk, bratsch, Ingemar Brantelid, cello, Andreas Brantelid, cello

 

Om musikerne:

2018 kunne Arild Kvartetten fejre sit 10-årsjubilæum med Beethovens samlede strygekvartetter i en serie på i alt 24 koncerter.

Arild Kvartetten har siden sin debut markeret sig blandt de førende danske kammerensembler og høstet mange roser for sin modne og noble spillestil. Kvartettens medlemmer er alle erfarne kammermusikere fra Det Kongelige Kapel og DR SymfoniOrkestret. Arild Kvartetten optræder jævnligt på den danske kammermusikscene, og har turneret i Brasilien, Grækenland, Skotland, Finland og Sverige.

Kvartetten har indspillet musik af de danske romantikere C.F.E. Horneman og Asger Hamerik for Dacapo.

Andreas Brantelid er en af Skandinaviens førende cellister. Andreas fik sin debut med orkester i en alder af 14 år, hvor han spillede Elgars Cellokoncert med Det Kgl. Kapel. Siden da har han optrådt som solist og kammermusiker, og hans koncertvirksomhed omfatter også solorecitals, og han optræder ofte på flere af de mest betydningsfulde festivaler rundt om i Europa. Heldigvis har han stadig tid og lyst til at komme til Frederiksværk, hvor han har et stort og trofast publikum. 

 

Program:

Anton Arensky (1861-1906): Kvartet i a-mol, op. 35 for violin, bratsch og 2 celloer (1893) 

Aleksander Glazunov (1865-1936). Chant du Menestrel, op. 71 (1900)  

Solist: Andreas Brantelid

-pause-

Franz Schubert (1797-1828): Strygekvintet i C-Dur D 956,  op. posth 163 (1828)

Nummererede siddepladser