Info
 • Dato
  10.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  245 kr.
 • Genre
  Rock

BAAL

BAAL drager på tour og gæster Gjethuset i efteråret. Den 10. November bringer de Detour 2022 forbi det gamle kanonstøberi til en helt særlig aften. 

BAAL har gennem de sidste 25 år skabt sig et ry som et af landets allerbedste livebands. De har forlængst opbygget en trofast og dedikeret fanskare, der altid fylder stederne i landets større byer.

Men med en vanlig sans for at udfordre sig selv – og for at hylde de mange ildsjæle og iværksættere i Danmarks guldkant, har BAAL denne gang besluttet sig for at se bort fra landets 10 største byer. I stedet vil de sprede den særlige BAALske magi udover en række spillesteder, der fortjener den største respekt for at holde gang i kulturen. De ønsker at gæste de spillesteder, der præsentere den mangfoldige side af den danske musikscene, og det inkluderer også Gjethuset. 

BAAL er mere velspillende og levende end nogensinde, koncerterne stadig storladne og uforudsigelige. Bandet glæder sig til en lille magisk Detour – endnu tættere på publikum.

Denne aften kan du opleve et oplagt og velspillende band, der har gjort det til deres mission at besøge alle Danmarks mindre byer for at bringe deres musik tættere på publikum.

Lyt til musikken her:

BAAL er:

Bjørn Fjæstad – Vokal

Henrik Sten Melander – Keyboards

Morten Lundsgaard – Guitar

Kenni Andy Jørgensen – Trommer

Troels Skjærbæk – Bas

OBS: Ståpladser