Info
 • Dato
  14.
  Maj
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  150 - 200 kr.
 • Genre
  Foredrag
Unummererede siddepladser

Badass Broderi

Kom til foredrag og mini-workshop om glæderne ved broderi og håndarbejde – alt sammen fortalt af Trine Runge Jessen.

Trine Runge Jessen også kendt som Broderisten kommer til Frederiksværk, og det bliver en fabelagtig aften med fokus på håndarbejde – nærmere bestemt korsstingsbroderi med kant. Uanset om du er garvet broderist eller aldrig har prøvet det før, så tør vi godt love, at det bliver underholdende. Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen, og blive en aktivitet for folk i alle aldre. Det ikke desto mindre er det hvad, der er sket og en bragende broderi-bølge, har ramt landet. Den bølge har slet ikke lagt sig endnu.

Trine Runge Jessen er uddannet tekstildesigner. Hendes mantra “fuck-bagsiden” har fået folk i alle aldre til at fatte nål og tråd uden at lade sig hæmme af tidligere tiders teknik-tyranni. Det skal være sjovt og gerne lede frem til den ro, man kan opleve, når man sidder med et håndarbejde, der giver mening. Trine vil fortælle om hendes krøllede vej, der har taget hende til, hvor hun er i dag. Så skal vi selvfølgelig også brodere lidt.

Med i billetprisen er et begynderkit, der hedder “Fuck bagsiden.” Her er materialer og mønster, som vi kan øve os på. Du kan godt glæde dig til en aften i Gjethuset med plads til grin, tips og tricks om broderiet. Det bliver en aften, hvor vi skal hylde det uperfekte håndarbejde og i stedet fokusere på processen, fællesskabet og roen.

Caféen holder naturligvis åbent, hvor der kan købes drikkevarer med og uden promiller. Trine medbringer også lidt bøger, mønstre, etc. som kan købes på aftenen. Uanset om du er garvet broderist eller aldrig har haft nål og tråd i hånden. Så tør vi godt garantere, at det bliver lærerigt, underholdende og ikke mindst en hyggelig aften.

Arrangementet varer cirka 2 timer.