Info
 • Dato
  22.
  Februar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  165 kr.
 • Genre
  Andet, Mad, Pop, Rock

Chris Grey & The Bluespand

OBS: Det er muligt at købe en lækker GjethusSuppe og nyde i Gjethuset inden koncerten.

Gjethuset præsenterer:

Chris Grey & The BlueSpand

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube.

De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i h……!

Den svenske trommeslager Snowy Shaw (Mercyful Fate) delte Chris Grey & The BlueSpands livevideo “Grab’m by the elbow” og skrev: “This is not even a genre I like, but if you dont feel this groove, you are probably dead already”.

International hype

Grab’m by the elbow” har i øvrigt mere end 1 million visninger, og sammen med efterfølgerne Golden Tower, Mammas Mammalaid og Beat around the Bush har de genereret over 5 millioner visninger.

De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den odenseanske trio. Det er alene i 2018 blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.

Opskriften er simpel!

Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med et tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper af med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand.

The BlueSpand består af:

Chris Grey – Lead vocal/guitar

Kasper Lauersen – Bass/vocal

Lars von TrommenStick – Drums/vocal/keys’n’samples

OBS.
Unummererede siddepladser
Dørsalgstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben