Info
 • Dato
  16.
  Oktober
  2022
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  65 kr.
 • Genre
  For børn

Comedyklubben Junior

Comedyklubben Junior

Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien.

I Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub er der masser af fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov.

Valdemar Pustelnik (Vært)

Sammen med Comedyklubben Junior er Valdemar vært og arrangementets tovholder. Han guider publikum igennem showet, samtidigt med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave jokes og vittigheder der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv. Så glæd jer til en eftermiddag, hvor I griner sammen!

Lars Udengaard

Tryllekunst, skuespil, improcomedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en tryllekunstner og tankelæser af allerhøjeste klasse. Du har måske set ham i “Noget i ærmet” på Xee, hvor han giver folk de vildeste og overraskende oplevelser med magi helt tæt på, ligesom han har optrådt til Zulu Comedy Festival og turneret med Rune Klan. Du kan allerede nu godt glæde dig til en fantastisk mulighed for at opleve Anders Lilleøre helt tæt på.

Pelle Møller

Pelle Møller er en af de få professionelle freestyle rapppere i Danmark. Han er mester i, at lave improviseret rim skabt i nuet. Et perfekt tværsnit af stemningen i rummet. Han formår at lave rim & jokes i øjenhøjde, så både de yngste, de unge og de ældre kan være med.