Info
 • Dato
  1.
  Oktober
  2020
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  259 - 319 kr.
 • Genre
  Pop

Copenhagen Drummers (ekstra)

Obs. Pga. situationen med covid-19 er koncerten ændret fra nummererede siddepladser til unummerede pladser.  Dette skyldes de nuværende regler for afstande udstukket fra sundhedsmyndighederne. Vi har et system for at grupper/par kan sidde sammen men der skal være et sæde mellem dig og din gruppe og øvrige publikummer.  Nb. din nummerede plads er derfor ikke længere gældende.

Copenhagen Drummers:
THE GRAND TOUR EKSTRA KONCERT

OBS: Ekstra-show pga. stor efterspørgsel på første arrangement.

De har optrådt på TV og for Kronprins Frederik, og nu vender Copenhagen Drummers tilbage til Gjethuset med et nyt og skræddersyet trommeshow!

Copenhagen Drummers har 10 års jubilæum, og det markerer de med en gigantisk fejring på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show, THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af hele 90 hæsblæsende minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.

Du kan forvente et fascinerende lysshow og innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers? THE GRAND TOUR rammer Gjethuset i Frederiksværk.

 

OBS.
Unummererede siddepladser