Info
 • Dato
  1.
  Oktober
  2020
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  259 - 319 kr.
 • Genre
  Pop

UDSKUDT // Copenhagen Drummers (ekstra)

INFO OM CORONA (COVID-19)

I forbindelse med myndighedernes udmelding onsdag aften er Gjethuset lukket med øjeblikkelig varsel. Vi aflyser alle koncerter og arrangementer fra torsdag d. 12. marts og frem til d. 1. april.

Mht. købte billetter og information til kunder om aflysninger eller flytninger af events arbejder vi i dag på at give alle besked!

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Pas godt på jer selv og hinanden

Vi ses snart igen i Gjethuset!

Copenhagen Drummers:
THE GRAND TOUR EKSTRA KONCERT
Den 28/3 kl. 15:00

OBS: Ekstra-show pga. stor efterspørgsel på første arrangement.

De har optrådt på TV og for Kronprins Frederik, og nu vender Copenhagen Drummers tilbage til Gjethuset med et nyt og skræddersyet trommeshow!

Copenhagen Drummers har 10 års jubilæum, og det markerer de med en gigantisk fejring på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show, THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af hele 90 hæsblæsende minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.

Du kan forvente et fascinerende lysshow og innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers? THE GRAND TOUR rammer Gjethuset i Frederiksværk.

 

OBS.
Nummererede siddepladser
Dørsalgstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben