Info
 • Dato
  15.
  April
  2023
 • Tid
  12.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  70 kr.
 • Genre
  marked, Under 25

De Unges Tøjmarked / Standplads

De Unges Tøjmarked i Gjethuset 12:00-15:00

Anden udgave af De Unges Tøjmarked løber af stablen d. 15. April, så nu har du mulighed for at sælge ud af garderoben eller finde masser af genbrugsguld.

Om De Unges Tøjmarked

De Unges Tøjmarked blev startet af initiativtager Emilie Louise Mai, som så et behov for et loppemarked arrangeret af de unge og for de unge! Første udgave var en stor sucess, og vi glæder os nu til at åbne dørene for endnu et hyggeligt tøjmarked.

Loppemarkedet er for dem som enten ønsker at rydde ud i tøjsamlingen, køb “nyt.” Det er altså muligt at købe en stand eller komme forbi som gæst og shoppe blandt de mange boder.

Elsker du stemningen på et hyggeligt loppemarked? Jagten efter et godt og SU-venligt loppefund? Og vil du gerne sikre en mere bæredygtig hverdag? Så er Gjethusets nye tøjloppemarked noget for dig!

I de smukke lokaler. i Gjethuset kan du shoppe løs i lækre genbrugsfund eller grave dybt ned i gemmerne og give dit tøj nye ejermænd eller kvinder. Der vil være begrænset antal stande og stativer, som sælges efter først-til-mølle princip.

Der er gratis entré for alle, og trænger du til en pause undervejs, så er der mulighed for at købe forfriskninger i Gjethusets café.

Praktisk – Stadeholder – Op til 25 år

En stand koster 50 kr + billetgebyr og købes via Gjethuset hjemmeside

En stand måler 2 x 2 m, og der medfølger et bord i størrelsen 180 x 75 cm samt to stole.

Tøjstativ kan lejes for 20 kr (Kan kun købes sammen med en stand – max 1 pr. stand)

De varer du medbringer, har du selv ansvaret for og Gjethuset frasiger sig ethvert ansvar ved tyveri eller anden form for skade.

Du kan sætte din stand op fra kl. 11:00 og må først begynde at pakke ned kl. 14:30.

Hvad må jeg sælge? 

Ideen er, at det er et marked med fokus på brugt tøj. Det er en god mulighed for at finde nye ejere til det tøj, du ikke længere går med og dermed give det nyt liv. Der er også plads til nips, smykker, sko og tasker – bare det kan være på din standplads.