Info
 • Dato
  28.
  Maj
  2022
 • Tid
  12.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  70 kr.
 • Genre
  Uncategorized

De Unges Tøjmarked (Standplads)

De Unges Tøjmarked (14-24 år)

Den 28. Maj åbner Gjethuset dørene for et nyt tøjmarked for unge mellem 14-24 år. Der er gratis entré for alle og standpladser kan købes.

I samarbejde med en ung arrangørgruppe, er det nu muligt for unge at sælge og købe lækre genbrugsfund, når Gjethuset for første gang åbner dørene for “De Unges Tøjmarked”

Loppemarkedet er for dem som enten ønsker at rydde ud i tøjsamlingen, køb “nyt.” Det er altså muligt at købe en stand eller komme forbi som gæst og shoppe blandt de mange boder.

Elsker du stemningen på et hyggeligt loppemarked? Jagten efter et godt og SU-venligt loppefund? Og vil du gerne sikre en mere bæredygtig hverdag? Så er Gjethusets nye tøjloppemarked noget for dig!

I det skønne lokaler i Gjethuset kan du shoppe løs af lækre genbrugsfund eller grave dybt ned i gemmerne og give dit tøj nye ejermænd eller kvinder. Der vil være begrænset antal stande og stativer, som sælges efter først-til-mølle princip. Der vil også være prøverum, så du undgår ærgerlige fejlkøb.

Der er gratis entré for alle, og trænger du til en pause undervejs, så er der mulighed for at købe forfriskninger i Gjethusets café.

Praktisk – Stand – Op til 25 år

En stand koster 50 kr + billetgebyr og købes her på siden.

En stand måler 2 x 2 m, og der medfølger et bord i størrelsen 180 x 75 cm samt to stole.

Tøjstativ kan lejes for 20 kr (Kan kun købes sammen med en stand.)

De varer du medbringer, har du selv ansvaret for og Gjethuset frasiger sig ethvert ansvar ved tyveri eller anden form for skade.

Du vil modtage en mail med praktisk information ugen op til markedet.

Du får adgang til at sætte din stand op fra kl. 11:00.

Tøjmarkedet henvender sig til alle i alderen 14-24 år.


Hvad må jeg sælge? 

Ideen er, at det er et marked med fokus på brugt tøj. Det er en god mulighed for at finde nye ejere til det tøj, du ikke længere går med og dermed give det nyt liv. Der er også plads til nips, smykker, sko og tasker – bare det kan være på din standplads.