Info

Den Danske Blæseroktet m. gæster

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Mandag d. 29. juli kl. 20.00 – Mulighed for tilkøb af middag inden koncert (kl.18.00)
DEN DANSKE BLÆSEROKTET M/ GÆSTER
HENRIK GOLDSCHMIDT / 40-ÅRS MUSIKERJUBILÆUM

Efterhånden er det blevet en tradition, at Den Danske Blæseroktet cirka hvert andet år runder Musikfestivalen af. Og i år er der en ganske særlig anledning at fejre ? den dygtige og farverige musiker Henrik Goldschmidt indledte sin karriere som musiker i Odense Symfoniorkester for 40 år siden. Mon ikke det bliver en helt specielt forrygende afslutningskoncert i år.
Ensemblet er et af Danmarks førende kammermusikensembler. Oktetten har givet talrige koncerter i ind- og udland og er en institution i dansk musikliv med over 30 års koncerterfaring.
Den har, blandt flere meget vellykkede cd?er, indspillet den meget roste Mozarts Gran Partita for 13 musikere, et af blæserlitteraturens største mesterværker, som vi ved en tidligere lejlighed også har fået lov til at opleve i Frederiksværk.
Ud over arbejdet med Blæseroktetten er Henrik Goldschmidt ofte i musikalsk forbindelse harmonikaspilleren Anders Singh Vesterdahl, der har indiske rødder og en solid fundering i blandt andet Balkanmusikken og bidrager med en særlig, verdensmusikalsk sound. Pianisten og organisten Henrik Bo Hansen, der også medvirker ved denne koncert er ligeledes en af Goldschmidts mangeårige musikalske partnere.
Idil Alpsoy er svensk mezzosopran med rødder i både Ungarn og Tyrkiet. Hendes unikke stemme forener Nordens rene klangfarver med Sydens varme og temperament.

Nummererede siddepladser

Pris kr. 180,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr

Dagens Festivalret

Mandage: d 15. 7 22.7 og 29.7
Dagens festivalret – det er en enkelt lækker ret. – Pris: 170 Kr.
obs. eksklusiv drikkevarer som kan købes i Gjethusets bar.
Maden leveres af Rikkes Køkken.
Nb. Mad kan tilkøbes op til to hverdage inden en koncert.