Info
 • Dato
  9.
  April
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  190 - 230 kr.
 • Genre
  Andet, Rock

Die Herren

Gjethuset præsenterer:

Die Herren

Die Herren har fra det det første undseelige sekund – siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2´s musik – været i bevægelse mod noget større! Større forståelse for U2´s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition – og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve – og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.

Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

Die Herren skaber selve braget – eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum – Et U2-BigBang! Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et show, hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!

Livet er for kort til dårlige koncerter!

OBS:
Ekstra rabat med årskort på dette event!
Ståpladser
Dørsalgstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben