Info
 • Dato
  17.
  November
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  140 - 170 kr.
 • Genre
  Nycirkus, Teater

Don Gnu – akrobatisk danseteater

HEJ
Vi forsøger noget nyt med et teaterklub-tilbud. Hvis du køber billet til både til Don Gnu – Human in Balance OG Ikke uden min Mor, kan du få rabat på billetterne til den ene forestilling. Hvis du ikke kan bestlutte dig lige nu, kan du altid vende tilbage, logge ind på siden her og få glæde af rabatten senere. God fornøjelse!
(Ved spørgsmål eller tekniske problemer, kontakt Billetten på tlf. 75 54 20 81 )

Gjethuset præsenterer:

Don Gnu – Human in Balance

– akrobatisk danseteater møder nycirkus i overdådigt flot og overraskende forestilling i Gjethuset.

Oplev et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, når DON GNU sætter alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tung roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv – men også en kraftfuld og poetisk visualisering af de menneskelige relationer.

Balance med og mellem mennesker

Med live-musik, vilde stunts og danserne balancerende på det gigantiske balancebræt opstår magien, og fortællingen om magt, balance og ubalance mellem mennesker. Den åbne himmel, bagende sol og sydens hverdagskaos møder de velstrukturerede, kølige nordiske nuancer, der danner rammen om det levede liv i Skandinavien, i en nervepirrende balanceakt mellem det skæve og det regelrette, mellem orden og kaos – og mellem mennesker og dets mange forskellige kulturer. En unik oplevelse på Frederiksværks største kulturscene!

En poetisk, fysisk og musikalsk fortælling, der minder os om, at vi ikke kan bevæge os – uden vores adfærd påvirker andre. 

OBS.
Begrænset antal billetter i salg!
Unummererede siddepladser
Dørslagstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben