Info
 • Dato
  8.
  Februar
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  80 - 175 kr.
 • Genre
  Nycirkus, Under 25

Don Gnu – M.I.S. – Natten Lang

DON GNU er tilbage i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler i jagten på den moderne mands identitet

DON GNU er tilbage på de skrå brædder i Gjethuset, og en aften i deres selskab er altid garant for en hæsblæsende og underholdende oplevelse. Snyd ikke dig selv for at opleve de træ mænd udfolde sig på scenen.

”M.I.S. – natten lang” tager pulsen på den moderne rådvilde mand – den voksne drengerøv med det store ego. Mande der er opvokset med 70’ernes bløde værdier, blandt rollemodeller som Dirty Harry og Alfons Åbergs far. For hvordan har han det i virkeligheden, inde under de uldne sokker og de komfortable sandaler? 

I en hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, jack-ass styrkeprøver og tå-krummende pinligheder går tre mænd planken ud. Ud af komfortzonen for at tage livtag med den indre svinehund, latino-loveren, tøffelhelten, svigermors drøm og alle de andre – i en stille kamp for mandens ret til at være sig selv.

De skrå brædder indtages i bedste slapstick-stil, på et bagtæppe af gakkede filmprojektioner og stemningsmættet live-musik – hele natten lang!

Om Don Gnu

De laver action teater og dans kombineret i et legende og poetisk mandeunivers.

Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er de et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba.

Navnet DON GNU er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre.

OBS unummererede siddepladser

Se traileren til forestillingen her