Info
 • Dato
  6.
  December
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Jazz

DR Big Band

DR Big Band – Merry Christmas, Baby!

DR Big Band byder på jazzet julestemning til Merry Christimas, Baby! Det bliver en uforglemmelig aften fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere, som med garanti bringer alle i julestemning. Aftens vært Minna Groos sørger for at guide dig gennem aftenen.
DR Big Band fyrer op under julen med swingende jazzklassikere i 11 koncerter over hele landet. Glæd dig til at opleve bandets musikere på slap line i et show fuld af lækker bigband-lyd, fede soloer, kendte toner og musikalske overraskelser. Gæster: Veronica Mortensen (vokal) og Minna Grooss (vært).
Traditionen tro går de all in på julen med et gennemført julet show, som turnerer rundt i hele landet inden det rammer bandets hjemmebane i DR Koncerthuset.
Du roligt regne med, at juletravlheden fordamper og erstattes af ægte, jazzet julestemning, når bandets 19 musikere serverer masser af råswingende klassikere fra bl.a. deres to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin Around Christmas.
Med på scenen er jazzsangerinden Veronica Mortensen og værten Minna Grooss, der både er kendt som radiovært, forfatter, filmkunstner, musiker og sangskriver.
Glæd dig til at opleve et bigband i julehumør og et show fuld af soloer, overraskelser og frem for alt: masser af jazz!

Om DR Big Band

DR Big Band giver dig helt unikke musikoplevelser i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader og nye kompositioner. Alt sammen leveret af 10 fantastiske musikere, der spiller med energi nærvær og præcision.
Bandet har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964. I de år var bandet med helt i front, hvor København husede en række af de legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte amerikanske bigband-lyd med sit helt eget nordiske twist.
Hver sæson præsenterer de publikum for nogle af vor tids største jazzstjerner, og deres juleturné er altid uhyre populær.
Hør musikken her

 
OBS nummererede siddepladser