Info
 • Dato
  13.
  Oktober
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  245 kr.
 • Genre
  Filmmusik

E. Bak & Groth

DANMARK’s TRE STØRSTE FILM og TV-KOMPONISTER PÅ LIVETOUR I 2022.

Er du til storslået filmmusik? Skrevet og produceret af nogle af Danmarks største komponister? Så er du selvskrevet til en aften i selskab med E. Bak & Groth i Gjethuset.

NORDISK SORT! Under Kunstnernavnet “E. Bak & Groth” samles tre af vor tids absolut største film- og TV-komponister på livetour. Her tages publikum med på en rejse gennem lydsporet til de sidste 20 års største danske film og TV-serier. 


Halfdan E., Frans Bak og Jacob Groth vil for første gang kunne opleves i en og samme koncert, spækket med deres største film- og TV-hits. De 3 som de 3 komponister opfører live sammen på scenen

De 3 herrer har komponeret musikken til både danske og internationale film og TV serier. Du kan derfor godt glæde dig til at opleve velkendte toner fra de største succeser.

Fra Taxa til Forbrydelsen, fra Ørnen til Borgen fortolker de i alt 6 musikere musikken bag den enestående og velkendte NORDIC NOIR optur som dansk film- og TV-Drama er kendt for i hele verden. Glæd dig også til musikken fra Stieg Larssons “Mænd der Hader Kvinder”, ”Den som Dræber”, ”Sommer”, ”Nikolaj og Julie”, ”Rejseholdet,” “Arven” og mange flere.

Nyd livemusik, krydret med anekdoter i forrygende godt selskab med 3 herrer i topform.  Herrerne glæder sig til at præsentere et udvalg af deres fantastiske kompositioner, som har sat stemningen til vores allesammens ynglings film- og TV-serier.

Unumm. siddepladser

Lyt til musikken her: