Info
 • Dato
  21.
  Oktober -
  21.
  Oktober
  2022
 • Tid
  14.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Genre
  For børn

Efterårsferie – JungleBongo – I Den Mørke Bongoskov – Koncert – Gratis

I efterårsferien inviterer vi børn og deres forældre til en eftermiddagskoncert i selskab med JungleBongo. Kom og vær med, når JungleBongo inviterer til efterårshygge i Bongoskoven.

Sommeren er slut. Den mørke tid kommer nu, og JungleBongo inviterer indenfor i Bongoskoven! 

Her bor forunderlige dyr. De er ret sjove – men kan måske også være en lille smule uhyggelige – kun lidt. Der bor blandt andet en HALSINUT – hvad mon det er for en? Måske dukker den store pelsede BONGO-BJØRN op…! Uhaa!

Børn og voksne vil blive inddraget med musik, sang og løjer og vi vil blandt andet danse en Halloween-dans. Vi skal også møde Melodunte, den lille kanin, Maracas-aben, Salsa-slangen og andre.

Bare rolig, vi har sat nogle lygter op, så de uhyggelige genfærd holder sig væk!

Kom! Det bliver (lidt u) hyggeligt – og mega sjovt!

Og kom gerne i dit Halloween-kostume, hvis du har lyst.

Hvis vi skal vælge mellem ’Slik eller Ballade’, så er det selvfølgelig, helt klart, ballade, når JungleBongo inviterer til koncert med dyrene i Bongoskoven.

Vi glæder os til at se jer allesammen.

Efterårsferien i Gjethuset

I Efterårsferien har vi fyldt Gjethuset med alverdens kreative workshops, comedyshows og koncerter alt sammen i børnenes ånd. Besøg Børneatelierets workshops, hvor der kreeres kraniemasker og skeletter inspireret af De Dødes Dag. Eller kom og byg din udgave af Halsinutten. Du kan også komme til Comedyklubben Junior, hvor vært Valdemar Pustelnik præsenterer dig for nogle af Danmarks sjoveste komikere i børnehøjde.

Støttet af Visionspuljen Halsnæs Kommune