Info
 • Dato
  2.
  Juni
  2022
 • Tid
  13.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  170 kr.
 • Genre
  Plus1, Pop, Rock

Plus1: Eight Days a Week – Jens Jepsen

PLUS1 præsenterer: Eight days a Week med Jens Jepsen. Plus1 er et nyt koncept i Gjethuset, hvor vi præsenterer dagskoncerter kl. 13.00 og hver billet giver adgang for 2 personer. Så få en unik oplevelse med en du holder af til en af vores plus1-koncerter.

EIGHT DAYS A WEEK

-en akustisk hyldest til The Beatles

“Beatlesfortolkninger i topklasse.

Smukke, raffinerede, overraskende, dejlige!”

-Per Wium, beatlesekspert, forfatter, anmelder mm.

 

Sanger & guitarist Jens Jepsen fortolker de legendariske Beatles-sange i medrivende folk/pop versioner sammen med Alexander Kraglund (violin og mundharpe) og Jacob Chano (percussion og kor).

Der venter publikum en oplevelse, hvor man hele tiden svæver mellem de velkendte melodier og tekster på den ene side, samtidig med at man overraskes og glædes over nye versioner af de bedste Beatles-sange.

Eight Days A Week sørger for en hyggelig koncertstemning med smil på læben, velvære for ørerne, en masse gode grin mellem sangene, fællessang og en lille smule gåsehud hist og pist.

Eight Days A Week vil ikke træde publikum over minderne, men til gengæld holde sangene i live og give publikum en fornyet lyst til at finde de gamle LP?er frem og genopdage verdens bedste sangkatalog.