Info

Emil De Waal med Nulle, Gustaf Ljunggren & Jacob Anderskov

JAZZNÆS 2022 præsenterer:

Emil de Waal feat. Elith Nulle Nykjær, Gustaf Ljunggren og Jacob Anderskov

Nyt album ”Vente” udkom 2/7 2021  Ugens Album på DR P8

En ny musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys og deres debutalbum har nu vundet en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.

Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival i 2011, vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13 og det blev en skøn rejse i musik – både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære – som medlemmerne bare må tage igen og igen.

Nulle er 84 år ogen legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl. a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte “Bagdad Dagblad”. Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre?

Jacob Anderskov er pianist af guds nåde. Han får sit klaver til at synge og rammer helt ind i sjælen med sit evigt opfindsomme og uforudsigelige tangentspil.

Gustaf Ljunggren er ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen en fuldstændig fabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.

NB. Unummererede siddepladser