Info
Unummererede siddepladser

EP Valget i Juni – Mette Frobenius

Er du klædt på til Europa-Parlamentsvalget den 9. juni 2024?

Mette Frobenius er en erfaren stand-up komiker og hun er uddannet erhvervsjurist. Nu står hun klar til at give dig et både informativt og underholdende overblik over, hvad der egentlig foregår i Bruxelles!

Hun vil på en times tid give dig en hurtig rundtur. Hun gennemgår de mange institutioner – blandt andet Rådet, Parlamentet, Kommissionen og Domstolen – og hun sætter fokus på de nuværende 14 medlemmer, og gennemgår hvem der er de kommende spidskandidater til valget. For 12 danske partier vil kæmpe om de 15 pladser, vi skal have efter sommerferien.

Oplægget er upolitisk, men faktuelt og informativt, og så må tilhørerne gå hjem og træffe deres nu (oplyste) valg. Stemmeprocenten i Danmark ved sidste EP-valg i 2019 var 66 procent, især de unge stemmer ikke så meget, og det kan vi altså gøre meget bedre.

Selv siger hun: ”Jeg kan gøre dig klogere på opbygningen af det europæiske fællesskab i Bruxelles, for det er ikke så indviklet. Så se det her som en anderledes og underholdende oplysningstime om EU. Så du ved, hvem du kan stemme på til juni”.

Gratis – hent billetter her på hjemmesiden.