Info
 • Dato
  18.
  Maj
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  375 kr.
 • Genre
  Pop
Ståpladser

Folkeklubben

FOLKEKLUBBEN

 

’MERE END EN KLUB’ – SOMMERTOUR 2024

 

Når Folkeklubben rammer de danske festivalscener/spillestederne i 2024 er det en trio i absolut topform. Med albummet ”Mere end en klub”, der udkom i april 2023 har klubben fyldt både festivalpladser og spillesteder landet over og cementeret sin position som et af de mest ambitiøse fænomener på den danske musikscene.

 

Folkeklubben fik sit brede gennembrud med ’Fedterøv’, ’Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og ’Men ikke endnu en vinter’. Pladerne ’Sort Tulipan’ og ’Børn af den tabte tid’ sendte klubben direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten og pludselig var forsamlingshuse og klubber skiftet ud med en udsolgt KB Hallen og store koncerter kongeriget rundt.  Men i Folkeklubben har det altid handlet om musikken. Om sommerens/forårets koncerter siger bandet:

 

”At tænke sig musikken – altså evnen til sammen på scenen, på arbejdet, i familien, på landsholdet, ja, hvor som helst, at få det til at spille – som svaret på fremtidens udfordringer; det er en uhørt ambitiøs tanke. Og lykkedes det; får vi, Klubben og publikum, det sammen til at svinge til sommerens/forårets koncerter, så er vi langt mere end en klub.” 

 

Folkeklubben er Kjartan Arngrims poetiske tekster, Rasmus Jusjongs bankende rytme og Rasmus Dalls drømmende guitarspil. Vi ses til sommer/foråret. Velkommen i klubben!