Info
 • Dato
  14.
  November -
  17.
  November
  2018
 • Tid
  19.30
 • Genre
  Teater

Frederiksværk Gymnasiemusical: The Wedding Singer

Obs. Billetter kan købes via skolens hjemmeside www.fvgh.dk eller reserveres på tlf. 47725210. Prisen er 80,- kr.

Danmarkspremiere på The Wedding Singer – the musical

Igen i år vil eleverne fra Frederiksværk Gymnasium & HF fylde Gjethuset med god musik og skuespil. Årets musical er ”The Wedding Singer”, baseret på filmen af samme navn.

The Wedding Singer er titlen på en komedie, hvor kærligheden og brylluppet er i centrum. Handlingen udspiller sig i USA i New Jersey i 1986 og kredser om de to hovedpersoner Robbie og Julia, som hver især ser deres håb om den lykkelige kærlighed og ægteskab smuldre for øjnene af sig. Robbie bliver droppet ved alteret og Julia begynder så småt at vakle i troen på at Glen er manden i hendes liv.

The Wedding Singer er baseret på filmen af samme navn fra 1998 med Adam Sandler i hovedrollen. Musicalen åbnede på Broadway i 2006 og har været nomineret til flere Tonys – bl.a. for bedste musical. Stykket er gennemsyret af en raffineret – og til tider grov – men samtidig elegant humor både i dialogerne og sangene.

Den har aldrig været opført i Danmark!
Den er oversat til dansk af vores egne lærere; kapelmester, Jens Grønlund og instruktør, Daniel Simonsen. Det betyder at alle medvirkende og publikum bliver en del af en Danmarkspremiere – det er stort!

Frederiksværk Gymnasium og HF inviterer hermed til Danmarkspremiere og en bryllupsfest, man aldrig glemmer!

Der er premiere d. 14. november kl. 19.30 i Gjethuset
Forestillinger d. 14., 15., 16. nov kl. 19.30 og d. 17. nov. Kl. 14.00
Billetter kan købes via skolens hjemmeside www.fvgh.dk eller reserveres på tlf. 47725210. Prisen er 80,- kr.