Info
 • Dato
  26.
  Januar -
  9.
  Februar
  2019
 • Tid
  18.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  320 - 395 kr.
 • Genre
  Stand-up, Teater

Gjethusvarietéen 2019

Gjethusvarietéen 2019
inkl. middag og show

Spilleperiode 26. januar – 9. februar 2019 kl. 18.30

OBS. D. 25.januar og 8.februar er lukket for salg.

Dørene åbnes kl. 18.00
Unummererede siddepladser

Lad den skøre variete-familie Blom, sørge for at du kommer festligt gennem vinterens mørke tid.
Nyd en lækker middag hos værtsparret Inger & Eigil, mens onkel Don og fætter Gnu går planken ud og sætter liv i tante Kylles skørter,
grandfætrene tryllebinder dig med deres spektakulære kampsportsnummer og niecerne synger så stjernerne blinker.
Familien Blom vil gøre alt for at gi’ jer en festlig aften i bedste variete-stil, hvor mad, musik og underholdning går op i en højere enhed.

Når man nævner ordet “Varieté” får man straks associationer til de gode gamle dage, til tiden med, elegante tryllekunstnere, artister, letpåklædte syngepiger, komikere og fællessang i lange baner, alt sammen ledsaget af øl og dejlig mad! Det var den mest populære kunstform indtil starten af det 20. århundrede, men desværre gled den ud i stille glemsel….indtil nu!!
For nu vækker Gjethuset traditionen til live og præsenterer Gjethus Varietéen, en Varieté for hele Nordsjælland!
Gjethus Varieteen har selvfølgelig et værtspar, nemlig det tidligere “artistpar” Inger & Eigil, som sørger for at aftenens program bliver afviklet planmæssigt. Inger og Eigil spilles af de professionelle skuespillere, Le Münster-Swendsen og Peter Holst-Beck.
Tiden er absolut ikke gået sporløst hen over dem, men det forhindrer dem på ingen måde i at kaste sig ud i alskens nye numre og artisterier.
Allerede ved døren bliver du mødt af værtsparret som personligt viser dig på plads i salen og resten af aftenen vil de gøre ALT hvad de kan for at give dig en sublim oplevelse, med musik, sang, trylleri, artisteri og mad. Mens du nyder maden vil der være små, sjove indslag, indtil det afsluttende show sidst på aftenen.
I varietéen optræder også artisterne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen fra det internationalt berømmede kompagni Don Gnu, som er nycirkus og humoristisk artisteri når det er bedst. Her vil man som gæst spærre øjnene op og more sig herligt, når de med stor virtuositet indtager rummet.
Gjethus Varieteen har selvfølgelig sin egen musiker, nemlig ingen ringere end Christian Dahlberg. Christian er uddannet musikleder fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder både som kapelmester, dirigent, komponist og musiker.
Også lokalmiljøets nye håbefulde talenter vil blive en del af Varietéen! Det kan være det lokale cheerleader kor, det lokale boyband, hurtig-tegneren, balletdanseren, karatemesteren som knækker en flise med sin pandeskal eller ?
Vi glæder os til at se jer og håber vi kan skabe en ny lokal tradition.
Velkommen til GJETHUS VARIETÉEN 2019.

Arrangør: Gjethuset