Info
 • Dato
  5.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  140 - 220 kr.
 • Genre
  Pop, Rock, Under 25

Halberg & Friends

HALBERG & FRIENDS

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS.

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80er klassiker ‘Magi i luften’ er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange tænk bare på ‘Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Efterår, Spiller et Spil’, ‘Elskes af dig’, ‘Mandagsstævnemøde’, ‘Brændende læber’ og ‘Fri for at drømme om dig’.

Og i april 2019 udsendte bandet singlen Godaften og Farvel i anledning af Pouls 60-års fødselsdag. Den vil blive fulgt op af mere nyt materiale fra efteråret 2020.

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil. Det har resulteret i en række legendariske evergreens – skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Anne Dorte Michelsen og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.

Live består Halberg & Friends af

Jette Schandorf (bas, kor) har i næsten 40 år været den kreative og dynamiske bund, der har ledsaget Halberg’s sange – hendes dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Halbergs guitar. Hun var også en del af Poul Halberg Powertrio, hvor de bedste inspirationskilder fra ungdomsårene blev hyldet i over 10 år Cream, Hendrix osv. Og var også en vigtig drivkraft i 80’er bandet News.

Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg sammen med Jan Sivertsen producerede det første album Vejen er Åben med single hittet Mangler dig nu. Hun er tillige internationalt kendt med sangen Close to you produceret i samarbejde med DJ-Aligator. Heidi sang også Halbergs titelsang til Zentropafilmen Zoomerne i 2009.

Gorm Bülow (keyboards) lægger med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed den harmoniske bund i Halberg & Friends. Gorm har bla. a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger & Danseorkesteret og derudover back’et utallige andre danske solister op. Han har endvidere været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) samt Idols (TV3).

Jesper Thomsen (trommer) er det nyest tilkomne medlem og tilfører en uudtømmelig energi og kreativitet til bandet med sin overlegne teknik og fantasifulde spil. Han er nok mest kendt fra sin plads ved trommerne i X-factor bandet – siden live koncerternes start, men har også turneret med Peter Belli, Stine Bramsen, Rasmus Sebach , Noah, Anna David m. fl.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

Glæd Jer til et forrygende genhør!

OBS Koncerten er stående