Info

Marie Carmen Koppel – Halsnæs Jazzfestival

Halsnæs Jazzfestival 2019

Lørdag d. 21. september 2019 kl. 20.00
Dørene åbnes kl. 19.00
Unummererede siddepladser

Marie Carmen Koppel

En oplevelse. En sangstemme udover det sædvanlige. Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau. Samtidig med stor turneaktivitet har Marie Carmen Koppel udgivet sit seneste album “Honestly” den 11/7 2017. Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks souldronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol, og Marie har endda opkaldt sin hund efter idolet!

På albummet “Honestly” giver Marie Carmen Koppel sit helt personlige bud på nogle af de sange, der har betydet mest for hende. Sange, hvoraf nogle har fulgt hende igennem mere end 15 år, som ligger perfekt for hendes store stemme, og hvor indspilningen har været efterspurgt blandt hendes store fanskare i årevis. Sange, som er covers af bl.a. Bob Marley, Paul Simon og Whitney Houston. Dertil naturligvis Maries egne sange, som omhandler kærlighed, sorg og smerte men også glæde og melankoli.

“Marie Carmen Koppel er efter min mening en af Danmarks bedste sangerinder. Hun har en stemme og besidder en musikalitet, som er af international kaliber…. nye numre fra egen have (dyrket i et samarbejde med Steen Rasmussen) og “gamle r&b- og folk-rock-standards” som Paul Simons Bridge Over Troubled Water, Carole Kings You’ve Got a Friend og Wyclef Jean & Jerry Duplessis My Love Is Your Love. I Marie Carmen Koppels favntag swinger og ruller især sidstnævnte. Hun tager nummeret i besiddelse, tilfører det en altomsluttende varme og forvandler og fortætter dets sjæl” – Ivan Rod / GAFFA 2017.

Arrangør: Gjethuset

OBS. Dørsalgstillæg 25,-