Info

Snorre Kirk BEAT – Halsnæs Jazzfestival

Halsnæs Jazzfestival 2019

Søndag d. 22. september 2019 kl. 16.00
Unummererede siddepladser

Snorre Kirk

Jazztrommeslager i verdensklasse.
Efter at havde fundet sin kometkarriere i europæisk jazz, har Snorre Kirk formået at spille med nogle af de største navne på den prominente internationale jazzscene, bl.a. Diane Schurr, Erik Reed og Stephen Riley. De seneste år har Snorre Kirk udfoldet sig som hovednavn og sangskriver på egen hånd.

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial- Prisen for årets udgivelse, samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder, og med opfølgeren Europa fra 2015, blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler, som den prestigetunge North Sea Jazz Festival, Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.

I marts 2017 udkom Snorre Kirks tredje album, Drummer & Composer, der med skræddersyet musik skrevet for et udvidet septet-format, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse projekt til dags dato.

I Gjethuset kommer med det dygtige hold af musikere: Magnus Hjorth på klaver, Anders Fjeldsted på bas og Jan Harbeck på tenor.

Arrangør: Gjethuset

OBS. Dørsalgstillæg 25,-