Info
 • Dato
  27.
  November
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  271 - 315 kr.
 • Genre
  Jazz, Pop

Hanne Boel

Gjethuset præsenterer:

HANNE BOEL PÅ AKUSTISK TOUR I EFTERÅRET 2019 MED NYT ALBUM PÅ VEJ

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig. I den forbindelse kommer den danske diva forbi Gjethuset.

Det nye album, som Hanne Boel er i gang med at indspille, er hendes første studie album i otte år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live-fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På sin akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark – og selvfølgelig også Gjethuset.

OBS: Dørsalgstillæg 25,-