Info
 • Dato
  29.
  April
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Pop, Rock

Hardinger Band – Shu-bi-læum

HARDINGER BAND FEJRER SHU-BI-DUA’S 50-ÅRS FØDSELSDAG PÅ FORÅRSTUR I 2023.

Så holder vi den store guldfest! 50 år med hits og FÆLLESSANG. Sikke et eventyr, det har været for os i bandet! Vi spiller de største Shu-Bi-Dua hits fra de sidste 50 år. En 2 timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom. Glæd dig til en kanon aften i selskab med Hardinger Band i Gjethuset.

De 3,5 Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende band. Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land! Der bli’r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling – kongerigets største Shu-bi-Dua fan – har taget temperaturen på DANMARK og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Han er vært på Shubilæums-turen og vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter.

Live:

Shubben Michael Hardinger

Shubben Kim Daugaard

Shubben Jørgen Thorup

Halvshubben Kasper Daugaard

Guitarlegenden B-Joe

Vores egen Keith Moon på trommer: Flemming Olsen

Koncerten er stående.