Info

“In Flagrante Delicto”

Frederiksværk Musikfestival Præsenterer “In Flagrante Delicto”

Theatre of Voices,

dirigent Paul Hillier,

Ensemble Stralo:

Christina Åstrand, violin

Radi Åstrand Radev, obo

Terese Radev Åstrand, cello

Per Salo, klaver

PROGRAM:

Annonceres senere

OM MUSIKERNE:

I dialog med Theatre of Voices og Ensemble STRALO og med finansiering fra Statens Kunstfond har den anerkendte komponist Peter Navarro-Alonso i 2020 og 2021 skrevet sit nyeste værk, I flammende brøde, der byder på et postmodernistisk syn på renæssancefyrsten og -komponisten Carlo Gesualdo liv og musik.

Gesualdo var berygtet for sit mørke og lunefulde sind. Efter at have myrdet sin utro hustru udviklede han en vanvittig og bizar natur, hvor han til sin død vandrede på sammenbruddets rand i senrenæssancens dekadente Syditalien, hvor både hans kultur, hans sind og hans musik var ved at falde fra hinanden.

Med udgangspunkt i Gesualdos egne madrigaler slår “I flammende brøde” en bro over 400 års musikhistorie. Og idet personen Gesualdo trækkes ind i værket, kan publikum forvente sig en forestilling af et forvitret sind, præget af vanvid, perversion og dekadence, et vrangbillede på renæssancens uhæmmede ekspressivitet.

Peter Navarro-Alonso har tidligere udvist sin evne til at skabe smuk og unik musik med udgangspunkt i eksisterende materiale, uden at falde i pastichens eller ironiens faldgruber.

I flammende brøde opføres med Vokalensemblet Theatre of Voices, grundlagt i London af selveste Paul Hillier for 30 år siden, og Ensemble STRALO, bestående af koncertmestre og solister fra DR.

OBS Unummererede siddepladser

Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival Et nyt værk af Peter Navarro. Opføres af Vokalensemblet Theatre of Voice og Ensemble STRALO. Frederiksværk Musikfestival