Info
 • Dato
  11.
  Februar
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  116 - 140 kr.
 • Genre
  Mad, Teater

Ikke Uden Min Mor (teater)

HEJ:
Vi forsøger noget nyt med et teaterklub-tilbud. Hvis du køber billet til både Ikke uden min Mor OG til Don Gnu – Human in Balance, kan du få rabat på billetterne til den ene forestilling. Hvis du ikke kan bestlutte dig lige nu, kan du altid vende tilbage, logge ind på siden her og få glæde af rabatten senere. God fornøjelse!
(Ved spørgsmål eller tekniske problemer, kontakt Billetten på tlf. 75 54 20 81 )

OBS: Det er muligt at købe en lækker GjethusSuppe og nyde i Gjethuset inden koncerten.

Gjethuset præsenterer:

Ikke uden min mor

Mødre fra hele verden går hver dag tæt forbi hinanden uden egentlig at se hinanden og erkende deres slægtsskab.
Ærgerligt – både for mødrene selv og samfundet – fordi vi derved går glip af en lim, der kunne være med til at binde samfundet sammen, mener danskdansk, som står bag forestillingen »Ikke uden min mor«.

I »Ikke uden min mor« vendes og drejes, udleves og udspilles mor- og datterrollen og forholdet mellem dem, af fire kvinder på scenen i tableauer, digte, dia- og monologer, sang og musik. Forestillingen fortæller om kvindelivet på tværs af generationer og kulturer, så vi og vores liv bliver synlige for hinanden på scenen i Frederiksværk.

Forestillingen er baseret på interview med 76 kvinder fra 12 forskellige lande. Fælles for dem er, at de enten er døtre eller mor og datter, og at de bor i Danmark, mens deres oprindelse er vidt forskellig.

– Det har været en øjenåbner både personligt og samfundshistorisk at have hørt kvindernes historier og deres refleksioner. Jeg har især fået øjnene op for to aspekter, som jeg håber, publikum også vil se. For det første at alle mødre som udgangspunkt vil det bedste for deres børn og har trang til at passe på næste generation. Vores mødre kæmpede for, at vi døtre fik flere muligheder og bedre vilkår. Den kamp er ikke slut, og intet må tages for givet.

danskdansk opfordrer til at mødre og døtre samler andre kvinder og sammen oplever »Ikke uden min mor« og begynder samtalen lige dér, hvor forestillingen slutter; med andre kvinder i lokalet på tværs af alder, kulturelt tilhørsforhold og social og økonomisk status.

Medvirkende:

Anne-Vibeke Mogensen, Lotte Munk, Siir Tilif, + Marie Louise von Bülow

Instruktør:

Sandra Yi Sencindiver

Læs mere:

teatergrad.dk

danskdansk.dk

 

OBS:
Unummererede siddepladser
Dørsalgstillæg 25,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben