Info
 • Dato
  24.
  Oktober
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Foredrag

Jan Hellesøe – Hypnotisør

Gjethuset præsenterer:

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe tager på Danmarksturné

Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand, Jan Hellesøe, opleves live i Gjethuset med sit nye show ”FORFØRT”.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har med stor succes også være vært på TV-programmerne – Hypnodating, Det perfekte kup og senest programmet Manipulator.

Manipulerer med mange evner
Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger og ikke mindst ved brug af hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter.

“Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse de sent glemmer,” siger Jan Hellesøe.

“Der er mange der spørger, om det jeg laver i TV også kan laves på en live scene – nu er muligheden for selv at opleve det”.

Har optrådt på TV og for de konglige
Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har TV showet ” Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser og overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet. Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset og i 2018 været på turné landet rundt med hjerneforsker Peter Lund Madsen, et show om manipulation og den menneskelige hjerne – 2 hjerner 1 show.

Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang anvender sine fantastiske evner og eksperimenter på live-scenen.

Gå ikke glip af muligheden for at blive ”FORFØRT” af Danmarks førende mentalist- live!

OBS. Dørsalgstillæg 25,-