Info
 • Dato
  18.
  September
  2022
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  205 kr.
 • Genre
  Jazz, Jazznæs 2022

Jazznæs – Carsten Dahl

Et strejf af evigheden – Solo

Oplev denne unikke og intime soloklaverkoncert med Carsten Dahl. Lytteren kommer med på en spændende rejse ind i Carstens kreative skabende øjeblik på flygelet.Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere. Hans vidtrækkende talent lader til at være ubegrænset. Med et frit udtryk i jazztraditionen og et nærmest skræmmende niveau i originalitet og narrativ evne, komponerer han desuden orkesterværker og fungerer som multiinstrumentalist på egne produktioner.Gennem tiden har Carsten Dahl medvirket på mere end 300 CD’er, vundet utallige priser, heriblandt Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards, og modtaget en strøm af lovord fra anmeldere verden over.?

Om Carsten Dahl

Pianist, komponist, billedkunstner, digter, foredragsholder og professor emeritus fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Carsten Dahl anses i dag for at være en af de væsentligste innovative musikere og komponister i Danmark og i udlandet er hans ry voksende med stor hastighed. Sideløbende med utallige pladeudgivelser og musikalske samarbejder har han fungeret som kunstnerisk konsulent for Ensemble Midtvest i årene 2007-2017. Han var desuden professor i Samtidsmusik på Rytmisk Musikkonservatorium i København i perioden 2012-2015. Fra 2015 har han også arbejdet intenst som billedkunstner med udstillinger i forskellige københavnske gallerier. I efteråret 2020 udgav han sin første digtsamling.

Om Jazznæs

Jazznæs er et tværgående samarbejde mellem flere aktører i Halsnæs kommune med en mission om at præsenterer et stærkt og varieret jazz-program. Der præsenteres mange forskellige genrer og aktiviteter på tværs af de forskellige lokationer.

OBS Unummererede siddepladser

Hør musikken her: