Info
 • Dato
  12.
  September
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  475 kr.
 • Genre
  Jazz, Jazznæs '24
Unummererede siddepladser

JAZZNÆS FESTIVAL GJETHUSET 2024 PARTOUT

JAZZNÆS 2024 i GJETHUSET

Obs. Der kan købes billetter til de enkelte koncerter eller samlet partoutbillet for kun 475 ,- for alle 4 koncerter!

PROGRAM :

12.september kl. 20.00 : ALAWARI

13.september kl. 20.00 : NANA RASHID

14.september kl. 20.00 : ELLEN ANDERSSON

15.September kl. 15.00 : GUSTAF LJUNGGREN & EMIL DE WAAL


Kom og vær med, når Gjethuset slår dørene op for årets Jazznæs Festival fra 12. til 15. september. Festivalen, som nu er et velkendt og elsket indslag i Halsnæs Kommune, lover fire dage med jazz i verdensklasse.

I år præsenterer vi et særligt divers program, sammensat af fire forskellige aktører, der tilsammen har skabt en enestående musikoplevelse. Med afsæt i jazzens rige og mangfoldige traditioner kan du se frem til at opleve alt fra klassisk jazz til moderne eksperimenterende toner.

For kun 475 kr får du en partoutbillet, der giver adgang til alle fire dages koncerter, hvor du kan nyde musikken fra nogle af de bedste jazzmusikere fra både ind- og udland. Det er din chance for at fordybe dig i jazzens forunderlige univers uden at gå glip af noget.

Billetter er også tilgængelige for individuelle koncerter, hvis du ønsker at vælge specifikke dage til din musikalske udforskning. Alle koncerterne tilbyder unummererede siddepladser, så kom tidligt for at sikre de bedste pladser.

Jazznæs Festivalen er mere end blot en musikbegivenhed; det er en kulturel samlingspunkt, hvor musikelskere og kunstnere mødes for at dele deres passion for jazz. Så tag del i festlighederne og lad dig opsluge af jazzens pulserende rytmer i hjertet af Halsnæs.

Vi glæder os til at se dig til fire uforglemmelige dage i jazzens tegn!

Køb din billet i dag og bliv en del af jazzens magi ved Jazznæs Festival!