Info

Jazznæs: Jorden Rundt – Børnejazz

Jazznæs præsenterer:

Ta’ din børn med Jorden Rundt

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.

Til koncerten undersøger Malene den store kufferts indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om forskellige lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig.

Bandet har netop vundet en Danish Music Award: “Børnejazzprisen 2020” hvor en blandet jury af børn og voksne stemte om, hvilken af tre nominerede koncerter, de bedst kunne lide.

Koncerten er for de 4-10 årige og varer ca 45 min.

Line-up

Malene Kjærgård – Sang

Maj Berit Guassora – Trompet

Johannes Wamberg – Guitar

Tobias Dall – Kontrabas

Tira Skamby – Percussion

Om Malene Kjærgård

Malene Kjærgård har sunget for og med børn i over 15 år. Hun har vundet Danish Music Awards ?Børnejazzprisen 2020? med netop projektet Jorden Rundt, som findes som album på diverse streamingtjenester. I foråret 2021 udkommer der desuden en sangbog med alle sangene og dertilhørende små opgaver, I kan løse sammen derhjemme. Igennem Musiksanseriet’s profiler på Instagram, Facebook og Youtube inspirerer Malene dagligt sine følgere til at få mere sang, musik, bevægelse, og leg ind i hverdagen. Musiksanseriet findes også som album med 14 sange og i foråret 2021 udkommer en dertilhørende sangbog. Når Malene ikke synger for børn, synger og optræder hun for voksne. har udgivet to albums turneret flere steder i verden med sit band. Hun underviser og uddanner desuden børn og voksne i sang, rytmik og musik.

VIDEO: