Info
 • Dato
  27.
  Januar
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  315 kr.
 • Genre
  Andet

Jens Jacob Tychsen

Oplev Jens Jacob Tychsen til et forrygende musikalsk og top underholdende one-man show.

HEROS præsenterer en unik aften i selskab med Jens Jacob Tychsen. En forrygende aften og show med sange, du kender fra blandt andet Badehotellet.

Nu har du chancen for at opleve Jens Jacob Tychsen i et nyt og forrygende musikalsk og top underholdende one-man show/koncert med alt, hvad der hører sig til af swingende rytmer, glade minder, masser af grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret af Tychsens store kærlighed for musikken fra dengang. En elegant buket sammensat af musik, sange, komik og tryl og måske en snert af Weyse. Glæd dig til swingnumre fortolket i bedste Frank Sinatra stil ? Datidens revyperler fra Dirch Passer til Preben Uglebjerg i moderne indpakninger. Sange du genkender fra tv-serien Badehotellet og meget andet. Et vaskeægte underholdningsshow i ordets bedste klassiske betydning. Her får du HELE pakken i særdeles godt selskab.

Som karakteren Hr. Weyse i Badehotellet er der blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til al det som kendetegner en rigtig entertainer. Tychsen bevæger sig hele tiden på kanten af at være sig selv, samtidig med at han ikke snyder os for at servere små brudstykker af den karakter som rigtig mange efterhånden har taget til deres hjerter, så vi hele tiden bliver i tvivl om, hvor vi har ham? Men han gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at han med lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere og entertainere.

OBS: Nummererede siddepladser.

Aftenen er arrangeret af HEROS, og det er derfor ikke muligt at få rabat med årskort.