Info
 • Dato
  28.
  September
  2018
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  170 - 215 kr.
 • Genre
  Pop

Juncker & Marie Frank

Dørene åbner en time inden koncertstart
Unummererede siddepladser

Juncker
Dansk pop
På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven! Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang til serien ’Havana’. Nu er Juncker snart klar med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album får titlen GLOBUS NV og er ude i slutningen af april 2018 – den første single er ’Sidste nat på fabrikken’ og den er efterfulgt af endnu en forløber: ‘Det Er Lige Meget’.

Albummet efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016. Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Juncker optræder live med både solo, duo, trio og band koncerter.

Marie Frank
Hits, nærvær og autenticitet
Marie Frank er flere gange løbet med DMA og Grammy priser som ”Årets danske Sangerinde”.

“Julen varer lige til påske, men ind i mellem kommer festen” – citat Marie Franks 5-årige, som ikke vil høre om fasten! Det blev inspiration til den nye single “Lille Fredag i Provinsen”. Den charmerende sangerinde med den karakteristiske stemme har sunget sig ind i mange danskeres hjerter siden hun i 1999 debuterede med albummet ”Ancient Pleasures”, der tog både publikum og medier med storm og høstede adskillige musikpriser ved Grammy og Danish Music Award shows. Med træfsikre hits som ”Symptom Of My Time”, ”Under The Water” og senere bl.a. ”Whoops Wrong Daisy” var grunden lagt til en karriere af den langtidsholdbare slags, også internationalt. Hun var nok ny for den store offentlighed, men havde allerede da spillet på gaderne i ind- og udland i årevis, og på den måde høstet massevis af den slags erfaring, der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer. I 2015 udkom Maries første album med danske tekster og med titel ’Kontinua’. Det album følges der op på nu.

Maries koncerter er båret af et sjældent nærvær, nerve og en ligefrem ægthed, der tager publikum i hånden i et medrivende og ofte humoristisk show. Marie Franks koncerter byder på en god blanding af de store hits fra det fornemme bagkatalog og de nye danske sange.