Info
 • Dato
  1.
  Marts
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  225 kr.
 • Genre
  Foredrag

Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie Lillelund: Humor som værktøj til livsglæde

Glæd dig til en aften med både dyb alvor og masser af humor.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os kærester og kolleger med humor og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud! Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd – kun vores egen. Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver denne aften mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet, i parforholdet og i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse, at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor.

Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den. Det gør livet så meget lettere, når man har den slags værktøjer med på rejsen.

Om Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie opfatter sig selv som en heldig kartoffel. Født med et lyst sind og ind i en familie med overskud og tradition for både megen latter og historiefortælling.

Den tyske filosof Immanuel Kant skrev: “Som modvægt til livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: Håbet, søvnen og latteren”

Søvnen overlader hun trygt til folk selv, men håbet og latteren har hun sat sig for at bibringe på så mange måder som muligt.

Som foredragsholder med humor som omdrejningspunkt, bliver hun ofte spurgt, om hun ikke er bange for at virke useriøs i forhold til de mere alvorlige typer på foredrags scenen. Og til det ville hun svare et højt og rungende nej!

Humor fungerer ikke uden dyb alvor og det er netop, fordi Karen-Marie Lillelund tager både livet og mennesker meget alvorligt og har omsorg for dem, at hun formidler det, hun gør.

For det kan godt være klogt, selvom det er sjovt!

Karen-Marie har holdt foredrag og bragt ny viden livsglæde til sit publikum i mere end 20 år. Hun er forfatter til flere bøger og er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder. Hun har desuden en fortid som professionel musicalperformer og var fra 2000-2013 bakkesangerinde i Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken.

Arrangementet er præsenteret af FOF, og det er derfor ikke muligt at få årskortrabat på arrangementet.

OBS unummererede siddepladser