Info
 • Dato
  21.
  September
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  245 kr.
 • Genre
  Rock
Ståpladser

Keen On Queen

GJETHUSET PRÆSENTERER

Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.

På bare to år, har Keen On Queen taget de danske spillesteder med storm, og publikum må gang på gang overgive sig til et show i absolut topklasse. Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen… tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til Keen On Queen har Morten ha?ndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, med hit på hit fra et af de største og legendariske rockbands nogensinde, fortolket af et af Danmarks bedste coverbands.

Keen On Queen WILL rock you!

Keen On Queen er:

Morten Hvid VOKAL
Niels Ole Præstbro BAS, KOR

Jeppe Christensen TROMMER

Kristian Sloth GUITAR, KOR

Nikolai Lander SYNTHESIZER, KOR