Info
 • Dato
  19.
  Oktober
  2019
 • Tid
  10.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  35 - 55 kr.
 • Genre
  For børn

Børnenes kulturdag – kreadag, teater, koncert med mere!

Gjethuset præsenterer:

Børnenes Kulturdag i efterårsferien

Den 19. oktober kan Gjethusets børneklub byde børn, forældre og bedsteforældre velkommen til Halsnæs’ nye kulturdag for børn. Dagen byder på musik, teater og workshops fra lokale kunstnere. 

Musik, teater og kreative workshops

Kulturdagen for børn byder på en bred vifte af underholdning og aktiviteter for børn mellem 4-12 år. Programmet byder på børneteater med Flyvende Prinsesse, hvor Dorte Abrahamsen underholder med sit musikalske græshoppesalas show, som gennem året har turneret på skoler over hele landet. Senere byder salsaorkestret Viva op til dans og for de kreative og legelystne er der forskellige kreative workshops. Sammen med billedkunstner Joan Graugaard Ledang skal der bygges superhelte, og Perlefilm giver børnene mulighed for i fællesskab at lave en stop-motion musikvideo med rap og syngende superstars.

Børnenes Kulturdag i Gjethuset er kommet i stand med støtte fra Nordea Fonden.

Børnenes Kulturdag 

Børnenes kulturdag finder sted den 19. oktober i skolernes efterårsferie. Dørene åbnes kl. 10. Det er muligt at medbringe en madpakke, mens der kan købes drikkevarer i Gjethusets café. Der kan købes billetter på Gjethusets hjemmeside eller i døren. Billetprisen er 55,- for børn og voksne, er man medlem af Gjethusets Børneklub koster billetten kun 35 kr. Det er muligt at melde sig ind i børneklubben på hjemmesiden og på dagen. Der gives desuden pensionistrabat. 

Program

10:30
Teateret Flyvende Prinsesse opfører forestillingen græshoppesalsa. En musik-historie om græshopper, fællesskab og ensomhed – og om at finde hjem til sig selv. Børnene synger med i historien, som har en hovedperson, der er svær at fange…

11:30-14:30
2 kreative workshops. Billedkunstner Joan Graugaard Ledang åbner sin billedworkshop “Hvilken Superhelt er du?” Børnene går i krig med dimser og dutter og en limpistol og med inspiration fra Joan laves der superhelte-figurer. Mira Hallund fra Perlefilm tager børnene med en tur i animationsfilmens univers og børnenes egne figurer, superhelte eller dansedronninger folder sig i stop-motion ud på det store lærred. Børnenes figurer bliver vakt til live og synger og danser i en fælles musikvideo. 

14:30
Orkestret Viva opfører den musikalske fortælling om drengen Emilio og de dyr, han møder. Gennem sangene og rytmerne bliver børnene taget med på en rytmisk rejse i den livsglade latinamerikanske og afrikanske musik og der bliver rig mulighed for at få spillet, sunget og danset med.

Husk, at medlemmer af Børneklubben får rabat på børnearrangementer!

 

OBS.
Dørsalgstillæg 25,-