Info
 • Dato
  3.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  395 kr.
 • Genre
  Pop

Lis Sørensen

Lis Sørensen gæster Gjethuset d. 3. November og med sig har hun sit fantastiske band. Altså er der lagt op til en aften i selskab med en perlerække af hits og nye numre.

Lis Sørensens imponerende repertoire strækker sig over 4 årtier, og hun står bag en perlerække af velkendte hits. Aftenen byder på hits du kender, og Lis har naturligvis også nye sange med i repertoiret.

Med en sprudlende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, som “Fuld af Nattens Stjerner”, “Tæt på Ækvator,” “Mine Øjne De Skal Se” og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Populær blandt flere generationer

Flere generationer er vokset op med Lis Sørensens stemme og sange. Hun har gennem de sidste 4 årtier præget toplisterne af dansk musik, og med over 100 optrædener om året, er hun så aktiv som nogensinde. Når hun optræder kan hun trække på et helt unikt bagkatalog af hits, der for længst er blevet folkeeje.

Lis Sørensen er både sanger, sangskriver og komponist, og gennem sin karriere har hun arbejdet med nogle af tidens bedste producere og musikere. Med årene har hun indset, at hendes virkelige drivekraft er mødet med publikum, og det at stå på scenen. Når hun fra scenen mærker, hvordan sangene tager fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke er grunden til, at Lis Sørensen optræder mere flittigt end nogensinde før.

Med sig har Lise Sørensen sit helt fantastiske band

Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber, Steen Rasmussen

OBS: Nummererede siddepladser – Dørene til Gjethuset åbner kl. 19:00.

Hør musikken her: