Info
 • Dato
  5.
  November
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  395 kr.
 • Genre
  Pop, Rock

Lis Sørensen

Obs. Pga. situationen med covid-19 er koncerten ændret fra nummererede siddepladser til unummerede pladser.  Dette skyldes de nuværende regler for afstande udstukket fra sundhedsmyndighederne. Vi har et system for at grupper/par kan sidde sammen men der skal være et sæde mellem dig og din gruppe og øvrige publikummer.  Nb. din nummerede plads er derfor ikke længere gældende.

Gjethuset præsenterer:

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena-og sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samtnye forrygendenumre. Med en sprællevendesamling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits,’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’og mange flere,med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem påhver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater.Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.