Info
 • Dato
  25.
  Oktober
  2019
 • Tid
  18.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  150 kr.
 • Genre
  Folk, Mad, Nyheder, Rock

Mad & musik – lokal og musikalsk aften

Gjethuset med flere præsenterer:

En lokal, musikalsk og gastronomisk oplevelse i Gjethuset

Gjethuset præsenterer i samarbejde med Himmelstorm Festival en fredag aften med fokus på lokale musiktalenter og lokal mad.

Der inviteres til langbordsfællesspisning kl. 18 med en menu af lokale råvarer fra områdets gårde og fødevareproducenter. Det er Torup-kokken Johannes Lund, der står for fællesspisningen, som han bl.a. gør det på Halsnæs Lilleskole og i Torup Folkekøkken. Alle gæster og optrædende spiser sammen ved langborde i koncertsalen og varmer således fælles op til aftenens tre koncerter.

De tre musikalske optrædender er:
 • Jan Milton – Solo (Blues/rock)
 • Cloudland (Rock)
 • Blå Nætter (Folk/Rock)
Info:

Fællesspisning koster 100 kr. og bestilles sammen med koncertbilletten. Dørene til fællesspisning åbner kl. 18 og middagen er serveret kl. 18.30.  Første band spiller kl. 20.

Sidste frist for tilmelding til fællesspisning er d. 20. oktober.

Koncerten koster 150 kr. inkl. gebyr, og dørene til koncerten åbner kl. 19.30.

PS. Bliver aftenens fejring af talent og fødevarer fra Halsnæs en velbesøgt succes, tiltænkes det at arrangementet bliver et tilbagevendende arrangement. Så inviter gerne naboen med!

De tre bands:

Blå Nætter:

Den folkprægede lyd, der karakteriserede EP’en ‘Hvorom Alting Er’ fra 2015, er så småt lagt på hylden til fordel for et mere moderne og elektronisk udtryk, som er skabt i samarbejde med den fremadstormende producer Kasper Rasmussen (Folkeklubben, Aura, Saybia) i Mikroskopet på Vesterbro. BLÅ NÆTTER har dog hverken glemt den gode melodi eller de hjertegribende tekster, som har kendetegnet musikken, siden de fem drenge begyndte at spille sammen i slutningen af gymnasietiden.

Cloudland:

Cloudland spiller med vanlig energi deres vedkommende og iørefaldende rock. I sit tekstunivers giver bandet skyggesiderne i livet en opsang, alt i mens der er skimmel i kælderen og selv vildrosen vokser i et ellers lukket land. Spørgsmålet er såre simpelt: Er du ok nu?

For spiritualitet og indebrændt frustration går hånd i hånd, når de følsomme og hudløse tekster sparkes ud over scenen som højaktuelle breaking news. Her er plads til lige dele hoppen rundt samt nysgerrig lytten, imens Cloudlands oprigtige og vedholdende insisteren uundgåeligt sniger sig ind under huden hos lytteren.

Cloudland består af:
Karsten Zeuthen: Guitar og vokal
Lars Boe Wille: Guitar og vokal
Jakob Feilberg Olsen: Bas
Morten Dreisig Olsen: Trommer
Martin Langbjerg-Andersen: Orgel, synth og klaver

Jan Milton:

Mundharmonikaspiller og sanger Jan Milton har i løbet af de sidste 30 år spillet og sunget i mange forskellige bands især indenfor bluesgenren, men er nok bedst kendt som forsanger i bandet Lange Lynæs og udgav d. 24.maj 2019 sit første soloalbum, ”Storm på vej”.

Musikstilen er nu drejet i retning af country og folk i forhold til Lange Lynæs’ mere blues-rockede approach, men indeholder stadig enkelte bluesnumre og flirter endda lidt med både jazz og avantgarde.Tekstuniverset har stadig for en stor dels vedkommende rødder i lokalmiljøet og livet i et lille udkantssamfund suppleret med mere universelle betragtninger, som mange sikkert vil kunne genkende også udenfor Lynæs.

Som noget helt nyt indeholder albummet også et par kærlighedssange, alt sammen serveret med den sædvanlige vekslen mellem humor og alvor, så man kan med andre ord se frem til en godt blandet landhandel, eller et varieret udbud af fisk på auktionen, om man vil, dog med en solid stilmæssig rød tråd.

OBS:
Unummererede pladser
Overtøj og større tasker skal i garderoben
Dørsalgstillæg 25,-