Info

Malurt & Magtens Korridorer – Halsnæs Open Air

Gjethuset præsenterer: Halsnæs Open Air – Magtens Korridorer & Malurt

Nu har du en enestående chance for at få en af de helt store aftener i selskab med ro af de bedste garanter for poetisk dansksproget rock: MALURT og Magtens Korridorer. 

Halsnæs Open Air vender tilbage, og der er lagt i støbeskeen for en helt fantastisk aften i selskab med to af danmarks absolut bedste livenavne. Det er en helt unik mulighed for at opleve Malurt og Magtens Korridorer på samme scene denne sommer. 

Om MALURT 

MALURT etablerede sig i startfirserne som et af de vigtigste bands i sin tid, og er i dag en uomgængelig del af den danske rockhistorie. Gendannelsesturnéen i 2020, som nu er flyttet til 2022 på grund af corona, er den absolut sidste mulighed for at opleve dette ikoniske band. Malurt består af: Michael Falch, sang og guitar – Christian Arendt, guitar – Pete Repete, keyboards – Peter Mors, Trommer & Dia Nielsen, Bas

Om Magtens Korridorer

Magtens Korridorer brød massivt igennem lydmuren til danskerne i 2005, og har siden manifesteret sig om et hårdtarbejdende rockband, der kendetegnes ved deres fantastiske liveoptrædener. Bandet udgav deres 8. album “Club Promise” i 2021, og her kunne anmelderne ikke få armene ned. Magtens Korridorer er altid garant for en fandenivoldsk koncert oplevelse med plads til fællesskål, klappen og bare helt igennem god stemning. Magtens Korridorer består af: Johan Olsen, sang – Niklas Schneidermann, guitar – Rasmus Kern, guitar, Terkel Møhl, bas & Anders Ramhede, trommer. 

Et unikt line-up

Sommeren 2022 er eneste mulighed for at opleve denne unikke dobbeltkoncert, og kun ganske få steder i landet. Det er derfor en oplagt mulighed for at samle venner, familie og bekendte til en aften i rockens tegn. Snyd ikke dig selv for MALURT og Magtens Korridorer. 

Praktisk 

Pladsen åbner kl. 18:00 og første koncert starter kl. 20:00. 

Koncerten er stående.

På koncertpladsen vil der være mulighed for at købe drikkevarer, m.m. 

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke muligt at medbringe stole, campingstole, mad, drikke eller paraplyer på pladsen. 

Hør musikken her: