Info
 • Dato
  17.
  September
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  186 - 215 kr.
 • Genre
  Vinterjazz Jazznæs

Mette Juul // Jazznæs 2021

Mette Juul : vokal/guitar

Peter Rosendal : klaver

Zoltan Csörsz : trommer

Anders Fjeldsted : bas.

Med sin stemme og guitar fortolker Mette Juul sange fra egen hånd, og fra den omfangsrige amerikanske sangskat med personlighed, varme og nerve.

Mette Juuls fjerde og opsigtsvækkende album Change og efterfølgeren New York Copenhagen, der udkom i 2020, har modtaget yderst positiv opmærksomhed internationalt. Det er blandt andet musikken herfra, og nyskrevne sange fra Corona nedlukningen, vi kan glæde os til at høre.

“Change shows depth and heart, and makes for an outstanding headphone listening experience.” Downbeat USA

“Mette Juul er en fornem vokalist. Hendes stemme er på en gang sart og kraftfuld, og hendes frasering sidder lige i skabet” Henrik Palle ” Politiken 2020.

“Sången är personlig och varm, hon visar en stor äkthet och en bedövande närvaro i sina sånger, med texter, som inte bara är tilltalande, utan fängslande Review Change Opulens ” Sverige.

“A major musical accomplishment from Juul”

5/5 stjerner – CHANGE All about Jazz.

“State-of-the-art fortolkning tåler sammenligning med nogle af de store Amerikanske sangerinder “Jazzspecial Denmark maj 2020.

“New York Copenhagen, er en direkte opfølger til sidste efterårs album, Change. Begge er udgivet af mægtige Universal Music, begge byder på fornem sang og akkompagnement, og begge åbner potentielt verdensmarkedet for den danske jazzsangerinde, Mette Juul. Og det nok takket være muskelkraften men også og især takket være kvaliteten” Ivan Rod DK 2020.