Info
 • Dato
  18.
  Marts
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  235 kr.
 • Genre
  Blues

Mike Andersen

Mike Andersen har en karakteristisk, stærk vokal, en intens guitarstil, og ikke mindst et fantastisk band! Mike Andersen er derfor med god grund et af Danmarks travleste live-navne.

44-årige Mike Andersen, døbt Mikkel Dybdal Andersen, begyndte at spille guitar da han var 12 år gammel i Rødekro i Sønderjylland.

Allerede som teenager spillede han på barer og spillesteder i forskellige bands og begyndte desuden allerede her at skrive sange.

Som 16-årig blev Aarhus hans nye hjemby, og byens levende musikliv og jamsessions blev rammen om hans tidlige ungdom. I en alder af blot 22 startede han sit eget Mike Andersen Band, som udgav det anmelderroste debutalbum My Love For The Blues i 2002.

Som ung dyrkede Mike Andersen de store amerikanske bluesguitarister og soulsangere intenst. Mike har dog altid haft en erkendelse af, at den musik han er sa? forelsket i stammer fra en tid længe før han blev født, og fra et sted langt fra Rødekro.

Den erkendelse, samt en nysgerrighed på andre genrer, og hvad der foregår musikalsk i den tid vi lever i, har betydet at Mike Andersen altid har søgt sin egen stil og lyd.

2010 blev et vendepunkt

Mike Andersens tredje album, ECHOES, blev det danske gennembrud for den 34-årige sanger, sangskriver og guitarist.

ECHOES høstede 5 hjerter i Politiken, blev ‘Ugens Album” på P4 og modtog tre Danish Music Awards-nomineringer.

Mike vandt senere en Danish Music Award for albummet HOME (årets Roots Album – 2015)

ECHOES bringer for alvor Mike Andersen på landevejen, og gennem de sidste 25 år har han, både med band og som solo artist, spillet over 1500 koncerter i mere end tyve lande. Heriblandt på mere end tredive internationale festivaler. Ex. Notodden Blues Festival (N), Tønder Festival (DK), Breminale (DE), Blue Balls Festival (CH), The Great British R&B Festival (UK), etc.!

Nb. Unummererede siddepladser